-->

Göz Renginin İnsan Karakteri Üzerindeki Etkisi Var Mı?

- Haziran 05, 2017
advertise here
   Merhaba sevgili akikgenco okuyucuları,
  Bu yazımızda daha öncede bahsetmiş olduğumuz bir konunun devamı niteleğinde bir yazı olacak. İnsanların gözlerinin neden farklı renklere sahip olduğunu daha önce belirtmiştik. Eğer isterseniz o yazımızı da aşağıdaki linke tıklayıp okuyabilirsiniz. İnsanların Gözler Neden Renkli Olur? Evet, sevgili okuyucular insanların göz renklerinin farklı olduğunu herkesin kendine ait göz rengi olduğunu biliyoruz. Peki göz rengi izin karekterimizi ele verdiğini biliyormuydunuz? İnsanların göz renkleri karakterleri hakkında bizlere büyük ip uçları verir. Sunu da belirtmek isterim bütün insanların göz renkleri farklı farklıdır. Ancak genel manada göz renkleri, mavi, yeşil, kahverengi, siyah ve ela olarak sınıflandırılmıştır. Her neyse biz konumuza gelelim. Şimdi gözlerin renkleri ve insanların karakterleri üzerindeki etkilerini dilim döndüğünce yazacağım;

Mavi göz, bu göz rengine sahip olan insanlar sosyaldir. Çok rahat arkadaşlıklar kurabilirler. Hiç yalnız kalmazlar ve çevrelerinde hep başka insanlar bulunur. Kararları kesindir. Hiç kararsızlık yasamazlar. Ne istediklerini bilirler ve buna göre hareket ederler. Mavi gözlü insanların egoları yüksektir, bazen de bencil olabilmektedirler.

Kahverengi göz, bu insanlar kendi kendilerine yetebilen insanlardır. Pek sosyal sayılmazlar ama arkadaşlıkları çok sağlamdır. Mizahi yönleri de iyi derecede ileridir. Mizahi taraflarını öne çıkardıklarında çevresindekiler onları hiç bırakmak istemezler. Kendilerinden çok emindirler. Kaygıları ve korkuları yok denecek kadar azdır. Etrafına uyumludurlar. Hiçbir zaman mızıkçılık yapmazlar. Genel manada kahverengi renkli gözlü insanlar kendilerinden çok etrafındakiler için yaşarlar.

Yeşil göz, bu insanlar çok cesurdur. Kendilerine çok güvenirler. Bununla birlikte çok büyük özgüvene sahiptirler. Tuttuğunu koparan bir yapıları vardır. Genel manada liderdirler. Arkadaşlıklarında hep kendilerini on plana atarlar.

Ela göz, ayrıntılara çok önem verirler. Her şeyin en güzelini isterler. En ince ayrıntısına kadar irdelerler ve mükemmeli ararlar. Yaşamları hep hesap üzeredir. Çok dikkatli oldukları için onlara karşı dürüst olmalısınız. Zira onların dikkatinden bir şey kaçamaz. Kendimin de ela gözlü olmam sebebiyle kendi karakterinlede örtüşen özellikleri mevcuttur.

Siyah göz, aslında tam anlamıyla siyah renkli göze sahip insan pek yoktur. Bunun için bu gözlere sahip insanlar çok özeldirler. Sürprizleri çok sever ve karşısındakilere de süpriz yapmayı çok severler. Sevdikleri için kendinden hemen vazgeçebilirler. Kendinden çok sevdiklerini düşünürler. Sevdiğini mutlu edebilmek için hep kendinden fedakarlık yaparlar. Bu özellikleri de diğer insanlar tarafından kullanılır, bu özelliklerinden dolayı çok kazık yerler. Çok kırılgan bir yapıya sahip olurlar. Eğer siyah gözle bir sevdiğiniz varsa ona karşı çok dikkatli davranmanız gerekebilir.

Reklam Alanı advertise here

Yorumunuz Onaylandıktan Sonra Görüntülenecektir.
EmojilerEmoticon

 

Aramak İstediğiniz Kelimeyi Yazın Ve Entere Basın

Uykusuz Penguen